KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia dodatkowe

Kółko teatralne "Dzieci aktorami'

Kółko teatralne „Dzieci aktorami” odbywa się w naszym przedszkolu raz w tygodniu, we wtorek w godz. 15:30 – 16:00 w sali nr 3 . Prowadzone jest przez nauczycielkę Ewę Pruś . Adresowane jest ono do dzieci 5,6 - letnich. Celem koła jest głównie rozbudzanie zainteresowania teatrem, od...

Kółko matematyczne ,,Mali matematycy

Kółko matematyczne „Mali matematycy” odbywa się w naszym przedszkolu raz w tygodniu, w środę w godz. 15:30 – 16:00 w sali nr 3 lub nr 4. Prowadzone jest przez nauczycielkę Zofię Molendę-Kimlę . Adresowane jest ono do dzieci 4,5,6-letnich. Celem koła jest głównie wspieranie dzieci w roz...

Kółko taneczne „Tańce – łamańce”

Kółko taneczne „Tańce – łamańce” odbywa się w naszym przedszkolu raz w tygodniu, w piątek w godz. 15:30 – 16:00 w sali nr 1. Prowadzone jest przez nauczycielkę Halinę Janus-Wódkę . Adresowane jest ono do dzieci 4,5,6-letnich. Podczas zajęć przedszkolaki biorą udział w zabawach inte...

Zajęcia logopedyczne

Mowa jest ważnym elementem w życiu każdego człowieka. Rozwój mowy przebiega etapowo i najintensywniej rozwija się w wieku przedszkolnym. Jednak jej rozwój u wszystkich dzieci nie przebiega jednakowo i czasami występują pewne odchylenia. Okres przedszkolny jest  to czas intensywneg...

Religia

12.10.2018
Religia

Religia

12.10.2018

O duchowy rozwój najstarszych przedszkolaków w naszym przedszkolu troszczy się katechetka - pani Agnieszka Klimczak . Zajęcia są nieodpłatne, trwają 30 minut....