KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podziękowania

ROK SZKOLNY 2019/2020

Serdecznie dziękujemy mamie Karola z grupy „ Słoneczek” p. Ewelinie Stępnik za przygotowanie pacynki na konkurs „ Pacynka dla wcześniaka” i zaangażowanie w życie przedszkola.


Dzieci z grupy "Misiaczków" serdecznie dziękują mamie Wojtusia za przekazanie zestawu małych samochodzików.


Dzieci z grupy "Biedronek" wraz z wychowawczyniami ślicznie dziękują państwu Katarzynie i Marcinowi Piotrowskim z piekarni "Dom chleba" za podarowanie pączków na Tłusty Czwartek.


Dyrekcja oraz wychowawcy ślicznie dziękują państwu Katarzynie i Marcinowi Piotrowskim z piekarni "Dom chleba" za podarowanie pierników, masy lukrowej oraz ozdób do dekorowania z okazji "Dnia Babci i Dziadka".


Grupa "Misiaczków" wraz z wychowawcą składa serdeczne podziękowania panu Krzysztofowi Frątczakowi za wykonanie karmnika dla ptaków.


Dzieci z grupy "Biedronek" wraz z wychowawczyniami ślicznie dziękują państwu Katarzynie i Marcinowi Piotrowskim z piekarni "Dom chleba" za podarowanie świątecznych pierników, masy lukrowej oraz ozdób do dekorowania.


Wychowawczyni z grupy „Słoneczek” serdecznie dziękuje  rodzicom za pomoc przy zorganizowaniu poczęstunku na jasełka: pani Marcie Mielczarek, pani Iwonie Stolarek-Molenda, pani Karolinie Zakrzewskiej, pani Agacie Wójcik.


Wychowawczyni z grupy „ Słoneczek” dziękuje pani Patrycji Bileckiej za zakup gry dla dzieci „Grzybobranie”.


„Słoneczka” wraz z wychowawczynią  dziękują pani Ewelinie Stępnik za wykonanie i  podarowanie aniołków na choinkę.


Serdeczne podziękowania dla wszystkich Rodziców szczególnie z grup: "Biedronek", "Krasnoludków", Rodzicom Zuzi z grupy "Żabek" oraz Kubusia z grupy "Misiaczków", którzy włączyli się w akcję charytatywną "Paczuszka dla maluszka".


Dzieci z grupy „ Słoneczek” wraz z wychowawczynią serdecznie dziękują mamie Julki, pani Katarzynie Mirowskiej za zakup gwiazdy na choinkę.


Dyrektor przedszkola i wychowawcy z całego serca dziękują Radzie Rodziców za poświęcony czas i zaangażowanie przy organizacji spotkania z Mikołajem.


Wychowawczyni z grupy „Słoneczek” składa serdeczne podziękowanie panu Włodzimierzowi Muszyńskiemu za poświęcenie swojego cennego czasu i wcielenie się w postać Świętego Mikołaja.


Wychowawczyni wraz z dziećmi z grupy "Słoneczek " składa  podziękowanie pani Marcie Mielczarek za podarowanie ozdób świątecznych do sali.


Dzieci z grupy ,,Biedronek" składają śliczne podziękowania pani Monice Sychniak za podarowanie rybki do sali.


Dzieci i wychowawczynie z grupy „ Słoneczek” serdecznie dziękują pani Aleksandrze Grzelak za zakup napowietrzacza do akwarium dla rybki.


Dzieci z grupy „Słoneczek” serdecznie dziękują mamie Julii pani Katarzynie Mirowskiej  za zakup rybki do sali.


Dzieci i wychowawczynie z grupy „Słoneczek” serdecznie dziękują pani Marcie i Adamowi Mielczarekza zakup klocków dla dzieci.  


Dzieci i wychowawczynie z grupy „ Słoneczek” serdecznie dziękują pani MarcieMielczarek, pani Urszuli Pankowskiej za zakup jesiennych kwiatów do kącika przyrody w sali.


Wychowawczynie i dzieci z grupy „Słoneczek” serdecznie dziękują panu Dominikowi Kowalskiemu za naprawę projektora w sali.


Dzieci z grupy „Słoneczek” dziękują pani Aleksandrze Wasilewskiej i pani Marcie Mielczarek za przyniesienie zabawek do grupy.