KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podziękowania

Wychowawczynie z grupy „Żabek” ślicznie dziękują paniom: Weronice Andrysiak, Joannie Rybińskiej, Monice Urbaniak, Anicie Kuliberdzie, Magdalenie Kreczkowskiej, Agacie Wróbel, Natalii Kurczak i Katarzynie Wartalskiej za podarowanie roślin, kwiatów, cebulek i nasion, którymi dzieci mogły upiększyć ogród przedszkolny z okazji Dnia Ziemi.


Dyrektor przedszkola i wychowawcy z całego serca dziękują wszystkim rodzicom i ich dzieciom, którzy wzięli udział w konkursie pt. „W świecie origami”. Radzie Rodziców składamy szczególne podziękowania za ufundowanie nagród dla dzieci w postaci książeczek o tworzeniu origami.


Dyrektor przedszkola pięknie dziękuje panu Adrien Laurent za sympatyczną wizytę w naszym przedszkolu oraz przybliżenie dzieciom kultury Francji i języka francuskiego.


Dzieci z grupy "Słoneczek" wraz z wychowawczynią ślicznie dziękują panu Szymonowi Sokołowskiemu ze sklepu ogrodniczego za podarowanie nasion roślin do założenia zielonego kącika w przedszkolu.


Dyrektor przedszkola i wychowawcy pięknie dziękują paniom: Agacie Wróbel, Annie Wasielewskiej, Joannie Bednarek, Ewelinie Flis i Małgorzacie Kasprzak za przybliżenie dzieciom swojego zawodu oraz poświęcenie swojego cennego czasu i Radzie Rodziców za ufundowanie kwiatów w ramach podziękowania za wizytę.


Dyrektor przedszkola składa serdeczne podziękowania dla Wszystkich Państwa, którzy wsparli akcję "Pomagamy zwierzętom", a w szczególności panu Michałowi Fogiel za transport rzeczy do schronisk.


Dzieci z grupy "Biedronek" wraz z wychowawczynią ślicznie dziękują państwu Katarzynie i Marcinowi Piotrowskim z piekarni "Dom chleba" za przygotowanie pysznego poczęstunku z okazji Tłustego Czwartku.


Dyrektor przedszkola pięknie dziękuje pani Magdalenie Florczak za sympatyczną wizytę w naszym przedszkolu oraz przybliżenie dzieciom kultury Włoch i języka włoskiego.


Dzieci z grupy 'Biedronek" z wychowawczynią dziękują pani Izabeli Malinowskiej za podarowanie akcesoriów do kuchenki.


Dzieci z grupy "Biedronek" wraz z wychowawczynią przepięknie dziękują państwu Katarzynie i Marcinowi Piotrowskim z piekarni "Dom chleba" za zorganizowanie poczęstunku z okazji Zabawy Karnawałowej.


Wychowawczyni i dzieci z grupy Krasnoludków serdecznie dziękują pani Emilii Sucheckiej za podarowanie dla grupy klawiatury do komputera.


 Wychowawczyni i dzieci z grupy "Biedronek dziękują panu Adrianowi Szczepańskiemu  za wykonanie stelaża do Jasełek.


Dzieci z grupy „Słoneczek” i wychowawcy serdecznie dziękują pani Ewelinie Stępniak i panu Szymonowi Sokołowskiemu za podarowanie do grupy ozdób świątecznych.


Dyrektor przedszkola i wychowawcy z całego serca dziękują Radzie Rodziców za ufundowanie atrakcyjnych klocków dla każdej grupy wiekowej za udział w konkursie "Świąteczna kartka".


Dyrektor przedszkola i wychowawcy serdecznie dziękują Radzie Rodziców za podarowanie dzieciom na Mikołajki pięknych zestawów „Bob budowniczy”, konstrukcyjnych klocków dołączonych do paczek a także śliczne gwiazdki na nowe choinki.


Dyrekcja oraz wychowawcy ślicznie dziękują państwu Katarzynie i Marcinowi Piotrowskim z piekarni "Dom chleba" za podarowanie pierników na dekorację choinek.


Dyrektor przedszkola i wychowawcy z całego serca dziękują Radzie Rodziców za poświęcony czas i zaangażowanie przy organizacji spotkania z Mikołajem.


Dyrektor oraz pracownicy przedszkola składają serdeczne podziękowania panu Krzysztofowi Słomczyńskiemu za poświęcenie swojego cennego czasu i wcielenie się w postać Świętego Mikołaja.


Dzieci z grupy "Biedronek" wraz z wychowawczyniami ślicznie dziękują państwu Katarzynie i Marcinowi Piotrowskim z piekarni "Dom chleba" za podarowanie pysznego poczęstunku z okazji spotkania ze Św. Mikołajem.


Dzieci i wychowawczynie z grupy "Biedronek" dziękują pani Monice Jagiełło za wykonanie gwiazdek na choinkę.


Dyrektor przedszkola i wychowawcy z całego serca dziękują wszystkim rodzicom i ich dzieciom, którzy wzięli udział w konkursie plastycznym pt. „Technoludek”. Radzie Rodziców składamy szczególne podziękowania za ufundowanie nagród dla dzieci w postaci gier, przyborów do rysowania, kolorowanek i słodyczy.


Dzieci i wychowawczynie z grupy „Biedronek” pięknie dziękują Radzie Rodziców za zakup i ozdobienie znicza, który przedszkolaki zapaliły pod pomnikiem Józefa Piłsudskiego czcząc Święto Niepodległości.


Dzieci i wychowawczynie z grupy „Żabek” serdecznie dziękują Radzie Rodziców za ufundowanie niespodzianek i dyplomów na uroczystość Pasowania na Przedszkolaka.