KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

W naszym przedszkolu pracuje z entuzjazmem wykwalifikowana i doświadczona kadra pedagogiczna, podnosząca swoje kwalifikacje oraz poszukująca nowych alternatywnych metod pracy z dzieckiem. W procesie wychowawczym biorą udział wszyscy pracownicy placówki - pełen ciepła i cierpliwości personel administracyjny i techniczny. Zespół pracowników  przedszkola jest zgrany, przyjazny, otwarty na propozycje dzieci i rodziców. Miła atmosfera wpływa pozytywnie na kontakty z rodzicami i osobami z innych instytucji.

DYREKTOR PRZEDSZKOLA 

mgr Barbara Wilk

NAUCZYCIELKI WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO

mgr Halina Janus-Wódka

mgr Agnieszka Siemińska

mgr Anna Smolarek

mgr Marta Walada

mgr Renata Stasiak

mgr Ewa Pruś

mgr Zofia Molenda-Kimla

Renata Wrzesiak

mgr Barbara Wilk

NAUCZYCIELE PROWADZĄCY ZAJĘCIA DODATKOWE

mgr Halina Janus- Wódka ( kółko taneczne)

mgr Zofia Molenda-Kimla (język angielski, kółko matematyczne)

mgr Marta Walada (kółko matematyczne)

mgr Ewa Pruś (kółko teatralne)

mgr Agnieszka Klimczak (religia)

mgr Aleksandra Kłos (terapia logopedyczna)