KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Historia

Lata 1973 - 1984

DYREKTOR MARIA BISZKOWIECKA Przedszkole Nr 5 w Łasku zostało oddane do użytku 5 listopada 1973r. Wybudowane zostało z funduszy zakładów pracy: „Wólczanka”, „Fabryki Mebli”, „Jednostki Wojskowej 1457”, „Urzędu Miejskiego” i „Inspektora...

Lata 1984 - 2002

DYREKTOR ELŻBIETA LIPOWSKA Każdego roku wspólnie z dziećmi i ich rodzicami braliśmy udział w wielu uroczystościach (Zabawa Karnawałowa, Spotkanie z Mikołajem, Dzień Babci i Dziadka, Dzień Matki, Dzień Dziecka). Wszystkim spotkaniom towarzyszył wojskowy zespół muzyczny. Przez wiele lat Jednostka Wojskow...

Lata 2002...

13.10.2018
Lata 2002...

Lata 2002...

13.10.2018

DYREKTOR BARBARA WILK PROCES EDUKACYJNY 1. Wprowadzenie i realizacja następujących innowacji: a) innowacji pedagogicznej w oparciu o program "Zabawy z językiem angielskim" Zofii Molendy i Kamili Kaczmarek (2010-2012). b) innowacji metodycznej (z wykorzystaniem metody projektów) w oparciu o program B...